In onze veertien dagen brief kan uw debiteur ook direct kiezen voor een online betalingsregeling via iDeal. Ervaring leert dat het áanbieden van een betalingsregeling vanuit een incassobureau sneller leidt tot betalen van de volledige openstaande schuld.

Innovatief incasseren, juist in 2021 de Covid-19 ofwel Corona periode genaamd. Dat is waar wij van de Collector Incasso incassobureau voor staan. Met een officiële veertien dagen brief geven wij als uw incassobureau nog eenmaal uw debiteur / debiteuren de mogelijkheid om direct aan u als opdrachtgever van ons incassobureau te betalen. Doen ze dit niet dan gaat het incassotraject in werking richting uw debiteur en is uw debiteur bij het incassobureau de incassokosten verschuldigd. Uiteraard kan de debiteur dan bij ons als incassobureau ook een betalingsregeling treffen mits deze stipt wordt nagekomen. Een duidelijke omschrijving over de werkwijze van ons als uw incassobureau en de eerste veertien dagen brief aan uw debiteur welke niet betaalt vindt u op https://decollectorincasso.nl/werkwijze/
Algemene voorwaarden en een rechtsgeldige overeenkomst zijn essentieel om zaken te doen. Als incassobureau kunnen we u hierbij helpen om algemene voorwaarden te herschrijven voor u.
Komen we er geheel niet minnelijk uit met uw debiteur als uw incassobureau omdat debiteur totaal niet reageert of financieel beweegt dan kunnen we over gaan tot dagvaarden en stellen wij een dagvaarding op als uw incassobureau en laten deze betekenen aan de deur door een deurwaarder welke wij per dossier aanwijzen en waar wij als incassobureau bepalen welke deurwaarder het beste past bij de betreffende debiteur om een eventueel toegewezen vonnis vervolgens uit te winnen bij uw debiteuren. Een toegewezen vonnis is tot in lengte van jaren uitwinbaar bij uw debiteur. Mocht debiteur dan niet in faillissement verkeren of in de schuldsanering op schuldhulp of schuldhulpverlening.
Middels onze Last Cashing Letter (een officiële veertien dagen brief), bereiken wij de debiteur op een snelle, effectieve en geheel juridisch ingeklede manier. Hierbij vindt in het incasso traject de ondersteuning plaats vanuit onze Smartphone module, Gemiddeld pakken mensen 65,8 keer per dag hun smartphone in de hand. Volgens onderzoek staren we gemiddeld 4 uur per dag naar het beeldscherm van onze telefoon. Natuurlijk zijn er piek- en dalmomenten, maar wil je sneller onder de aandacht komen dan is het een feit om debiteuren ook juist via dit medium te benaderen.
U heeft de mogelijkheid om zelf een laatste sommatie te verzenden op ons briefpapier aan uw debiteur. Het percentage van incasseren volgens deze methode ligt gemiddeld op 80%.

No Comments

Leave a Reply

De Collector Incasso B.V.
Postadres: Zoutmanstraat 47
2518 GM ‘s-Gravenhage

Telefoon +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

    

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso
Postbus 117
3830 AC Leusden

Phone +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

 

     

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso B.V. K.v.K. nr 82565813