Veertien dagen brief

Middels onze Last Cashing Letter, de officiële veertien dagen brief, bereiken wij uw debiteur op een snelle, effectieve en geheel juridisch ingeklede wijze. Hierbij vindt in het incasso traject de ondersteuning plaats vanuit onze Smartphone module, Gemiddeld pakken mensen 65,8 keer per dag hun smartphone in de hand. Volgens onderzoek staren we gemiddeld 4 uur per dag naar het beeldscherm van onze telefoon. Natuurlijk zijn er piek- en dalmomenten, maar wil je sneller onder de aandacht komen dan is het een feit om debiteuren ook juist via dit medium te benaderen.
U heeft de mogelijkheid om zelf een laatste sommatie te verzenden op ons briefpapier aan uw debiteur. Het percentage van incasseren volgens deze methode ligt gemiddeld op 80%.

Voordelen:

  • het geld wordt op uw eigen bankrekening gestort
  • uw relatie / debiteur heeft in dit stadium nog geen kosten
  • een veertien dagen brief versturen kost u maar EUR 15,oo (excl. btw)

Bent u in het bezit van een mobiel nummer van uw debiteur maar neemt deze niet meer op voor u? Dan leggen wij tevens contact vanuit ons online betaalsysteem middels een Smartphone module.

Last Cashing Letters bestellen

U kunt uw Last Cashing letters per stuk bij ons afnemen of per 20 stuks of hoger in depot zetten. Vraag hiervoor naar onze gestaffelde korting.

Contact

Dossieronderzoek

Heeft u een bestreden vordering of een nog niet uitgewonnen vonnis? Laat ons uw dossier beoordelen. Wij zullen dan in een herincasso traject opnieuw in contact treden met uw debiteur om zo alsnog betalingen te verkrijgen.

De Collector Incasso B.V.
Postadres: Zoutmanstraat 47
2518 GM ‘s-Gravenhage

Telefoon +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

    

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso
Postbus 117
3830 AC Leusden

Phone +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

 

     

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso B.V. K.v.K. nr 82565813