Als incassobureau bieden wij een minnelijke doch constructieve incasso waarbij het behoud van debiteuren en een goed klantcontact voorop staat.

Innovatief incasseren, juist in 2021 de Covid-19 ofwel Corona periode genaamd. Dat is waar wij van de Collector Incasso incassobureau voor staan. Met een officiële veertien dagen brief geven wij als uw incassobureau nog eenmaal uw debiteur / debiteuren de mogelijkheid om direct aan u als opdrachtgever van ons incassobureau te betalen. Doen ze dit niet dan gaat het incassotraject in werking richting uw debiteur en is uw debiteur bij het incassobureau de incassokosten verschuldigd. Uiteraard kan de debiteur dan bij ons als incassobureau ook een betalingsregeling treffen mits deze stipt wordt nagekomen. Een duidelijke omschrijving over de werkwijze van ons als uw incassobureau en de eerste veertien dagen brief aan uw debiteur welke niet betaalt vindt u op https://decollectorincasso.nl/werkwijze/
Algemene voorwaarden en een rechtsgeldige overeenkomst zijn essentieel om zaken te doen. Als incassobureau kunnen we u hierbij helpen om algemene voorwaarden te herschrijven voor u.
Komen we er geheel niet minnelijk uit met uw debiteur als uw incassobureau omdat debiteur totaal niet reageert of financieel beweegt dan kunnen we over gaan tot dagvaarden en stellen wij een dagvaarding op als uw incassobureau en laten deze betekenen aan de deur door een deurwaarder welke wij per dossier aanwijzen en waar wij als incassobureau bepalen welke deurwaarder het beste past bij de betreffende debiteur om een eventueel toegewezen vonnis vervolgens uit te winnen bij uw debiteuren. Een toegewezen vonnis is tot in lengte van jaren uitwinbaar bij uw debiteur. Mocht debiteur dan niet in faillissement verkeren of in de schuldsanering op schuldhulp of schuldhulpverlening.

No Comments

Leave a Reply

De Collector Incasso B.V.
Postadres: Zoutmanstraat 47
2518 GM ‘s-Gravenhage

Telefoon +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

    

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso
Postbus 117
3830 AC Leusden

Phone +31 (0)33 – 432 1616
E-mail [email protected]

 

     

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[mc4wp_form id=”810″]

De Collector Incasso B.V. K.v.K. nr 82565813